Elizabeth Hurley pelkää ihosyöpää: ”Kadun koskaan ottaneeni aurinkoa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Elizabeth Hurley nähdään usein poseeraamassa Instagramissa bikineissä, minkä lisäksi hänellä on oma ranta- ja uimapukumallistonsa. Nyt ntähti on kuitenkin paljastanut itse lopettaneensa auringonoton.

Elizabeth Hurley paljasti auringonoton lopettamisen Grazia-lehdessä. Tähden mukaan syynä on monien hänen tuntemiensa ihmisten kokemukset ihosyövän kanssa.

– Kadun koskaan ottaneeni aurinkoa, ja käytän nykyään SPF30-suojakertoimen aurinkovoidetta sekä isoa aurinkohattua. En edes pysy enää laskuissa sen suhteen, kuinka monelta aikaislaiseltani on poistettu syöpäsoluja, Hurley paljasti.

Elizabeth Hurleyllä on ollut oma Harrods-kauppaketjun Elizabeth Hurley Beach -uimavaatemallistonsa jo 15 vuoden ajan. Austin Powers -elokuvan tähti on tullut viime vuosina tunnetuksi televisiosarjoista, kuten Runaways ja The Royals.

 

View this post on Instagram

Another day…. another bikini 😉 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on