Jenelle Evans pohtii paluuta MTV-sarjaan – saanut elämänsä järjestykseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaalien viime vuosi 2019 päättyi Jenelle Evansin kohdalta siihen, että hän otti avioeron ja muutti Nashvilleen lastensa kanssa. Nainen on käynyt terapiassa marraskuusta lähtien ja kertoo ajoittain kuulumisistaan Youtube-kanavallaan.

MTV:n teiniäideistä kertovasta televisiosarjasta kuuluisuuteen noussut Jenelle Evans kertoi taannoin olevansa viimein onnellinen. Hän elää tavallista perheenäidin arkea ja suunnittelee töihin menemistä terveydenhoitotehtäviin. Nainen ei myöskään sulje pois mahdollisuutta, että palaisi takaisin MTV:n Teen Mom -televisiosarjaan.

Hän vastailee videolla fanien lähettämiin kysymyksiin ja ihmiset haluavat tietää, kuinka naisen televisiouran käy. Hän vastaa neutraalisti, että ei tiedä asiasta vielä mitään, mutta neuvottelee asioista muutaman eri tahon kanssa. Hänen elämänsä luisui syöksykierteeseen, kun aseisiin mieltynyt David Eason sai potkut Teen Mom -televisiosarjasta. Sitten mies tappoi Jenellen koiran ja myös nainen sai potkut televisiosarjasta.