Kirjapaljastus: Prinssi Andrew on seksiaddikti – useita salarakkaita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan perillinen, kuningatar Elisabetin poika prinssi Andrew on rypenyt kohuissa siitä lähtien, kun julkisuudessa kerrottiin hänen kytköksistään tyttörinkiä pyörittäneeseen miljardööri Jeffrey Epsteiniin. Prinssi Andrew on sen seurauksena luopunut kuninkaallisen hovin työtehtävistään.

Nyt miehestä on julkaistu paljastuskirja Sex, Lies and Dirty Money by the World’s Powerful Elite. Kyseessä on kirjailija Ian Halperin teos, jossa paljastetaan maailman eliitin kamaluuksia. Prinssi Andrew leimataan teoksessa seksiaddiktiksi.

Hänen kerrotaan olevan erityisen mieltynyt punapäisiin naisiin. Rakastattaret kuvailevat miestä innokkaaksi seksin harrastajaksi, joka on aina valmiina hyppäämään vällyjen väliin. Kohde tosin vaihtuu tiheään. Hänen veikataan kompensoivan seksuaalisella vallalla sitä, että hänen veljensä prinssi Charles on perimisjärjestyksessä ensimmäisenä kuningatar Elisabetin jälkeen.