Miley Cyrus jatkaa rohkealla linjalla – viettelevä poseeraus sängyllä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi juuri Midnight Sky -nimisen uuden kappaleen ja näyttävän musiikkivideon. Tähti on hurmannut fanit viime aikoina myös uudella rohkealla tyylillään, jossa hän on yhdistänyt maskuliinisen takatukan ja seksikkään naisellisen pukeutumistyylin.

Tuoreissa esiintymisissään Miley Cyrus on ihastuttanut näyttävissä hyvin vartalonmyötäisissä asuissa, jotka ovat olleet melko paljastavia. Tällä kerralla tähti poseerasi sängyllä alusasulta näyttävä toppi ja sukkahousut jalassaan. Cyrusilla oli myös hyvin korkeat piikkikorkokengät jalassaan ja paljon koruja asusteinaan.

Seksikkäissä kuvissa Miley Cyrus makoilee punaisten satiinilakanoiden päällä sängyllä. Tähdellä on vahvat meikit ja punatut huulet. Miley Cyrusin päässä nähdään isot rullat hiuksissa, mikä antaakin sen kuvan, että tässä kaunotar vasta valmistautuu iltarientoja varten.