Sammakko kalasti ystävysten kanssa – oli kuin yksi pojista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalaiset pojat olivat eräänä päivänä päättäneet mennä kalastamaan Ontarioon Lontoon kaupunkiin. Kun pojat olivat kalastaneet kivellä istuskellen, he olivat huomanneet, että sammakko oli ilmestynyt heidän viereensä ja jäänyt siihen istumaan.

Tilanne oli ollut nuorten mielestä niin huvittava, että he olivat päättäneet tehdä sammakollekin pienen ongen, että he saisivat hauskan TikTok-videon kuvattua. Pojat olivat selvittäneet, että sammakon koskettaminen ei olisi vaaraksi eläimelle, minkä jälkeen he päättivät asetella sammakon istuvaan asentoon.

Hauskan videon kuvaamisen jälkeen sammakko ei tehnyt elettäkään sen eteen, että se olisi ollut lähdössä mihinkään. Siispä pojat olivat nimenneet sammakon Hubertiksi ja syöttäneet sille matoja, jotka olivat näyttäneet olevan sammakon suurta herkkua.