AfterShokz-kuulokkeet toistavat ääntä kuuloluita pitkin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tulossa myyntiin luujohdinteknologiaan perustuvat AfterShokz OpenMove -sankakuulokkeet, joissa hyödynnetään joustavaa sankarakennetta ja kuuloketeknologiaa. Langattomat luujohdinkuulokkeet toistavat ääntä kuuloluita pitkin, eivätkä peitä korvia. Teknologia mahdollistaa selkeän äänentoiston ilman korvakäytävien täyttämistä kuulokenapeilla.

Luujohdinkuulokkeita käytettäessä korvat kuulevat myös ulkopuoliset äänet, mikä tekee esimerkiksi liikenteessä liikkumisesta turvallisempaa. Kuuloluiden päällä lepäävien kuulokkeiden käyttö on myös perinteisiä kuulokkeita miellyttävämpää, sillä korvakäytävät eivät väsy samaan tapaan kuin korvansisäisten kuulokkeiden kanssa. Kuulokkeet on suojattu roiskevedeltä, hieltä ja pölyltä.

Painikkeiden avulla esimerkiksi puheluihin vastaaminen sujuu yhdysrakenteisen mikrofonin kanssa. Painikkeilla voi myös siirtyä kappaleissa eteenpäin tai toistaa ja tauottaa soivaa kappaletta mielen mukaan. Kuulokkeiden akun kestoksi kerrotaan kuusi tuntia, ja puolen tunnin latauksella virtaa riittää noin kahden tunnin käyttöön. Luujohdinkuulokkeet tulevat myyntiin lokakuun alussa 89,95 euron hintaan.