Susanna Penttilän pakarat paljastuivat iltapuvussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen syksy pukee lehdet kauniiseen ruskaan ja värit hehkuvat aina keltaisesta syvän punaiseen asti. Susanna Penttilä on hyödyntänyt syksyn upeaa väriloistoa viimeisimmissä Instagramin valokuvissa. Erityisen näyttävä on punainen iltapuku paljastavalla halkiolla.

Likimain pakaran paljastava puku on syvän punainen ja kimmeltää pieniä yksityiskohtia. Puku näyttää kuin Penttilä olisi pukeutunut eroottiseen rubiiniin. Miespuoliset seuraajat ovat kehuneet naisen kuvaa ylisanoin.

Susanna Pentillällä on tällä hetkellä yksi liike Helsingin seudulla, tutulla paikallaan Korkeavuorenkadulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan. Hänellä on 32.200 seuraajaa Instagramissa.

View this post on Instagram

Red♥️ . . . . #reddress #red #mrgreen #sunday

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on