Täydellinen nainen sai potkut hittisarjasta: ”Sopimustani ei enää uusittu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar on kuulunut kolmen tuoreimman tuotantokauden verran. Nyt nainen on kuitenkin ilmoittanut sosiaalisessa mediassa faneilleen, että häntä ei tulla enää näkemään kyseisessä ohjelmassa.

Teddi Mellencampille tuli yllätyksenä tieto, että hänen sopimustaan realitysarjassa ei enää jatkettu. Nainen olisi itse ollut kyllä vielä halukas tekemään sarjaa. ”Sain juuri tietää, että sopimustani ei enää uusittu. Olin hyvin surullinen saadessani kuulla tästä. Tämä tuntuu samalta kuin minut olisi parisuhteessa jätetty”, 39-vuotias Mellencamp kommentoi.

Teddi Mellencamp ehti kolmen vuoden aikana luomaan vahvan suhteen kuvausryhmään, minkä vuoksi kuvausten lopettaminen tuntuu naisesta haikealta. Tähdestä kuitenkin tuntuu, että hänellä on tulevaisuudessa paljon hienoja asioita, joihin hän voi keskittyä. Nainen haluaa panostaa perheeseensä, ystäviinsä ja uraansa hyvinvoinnin parissa, minkä lisäksi suuren osan huomiosta vie tietenkin puolivuotias tytär Dove.