TikTok-supertähti Addison Rae on upea kaunotar – paljasti nyt omat luottotuotteensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Addison Rae on 19-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen, joka on tullut miljoonille ihmisille TikTok-sovelluksen kautta tunnetuksi. Raella on sovelluksessa jo yli 40 miljoonaa seuraajaa ja hän onkin julkaissut jo yli 900 videota.

Nyt Addison Rae nähdään Vogue-lehden suositussa YouTube-videosarjassa, jossa tähti esittelee oman ihonhoitorutiininsa. Videolla nuori tähti näyttää myös miten hän loihtii kasvoilleen hohtavan päivämeikin ja piirtää itselleen tekopisamia.

Addison Rae ei tarvitse nuorena naisena vielä kovinkaan tuhtia ihonhoitorutiinia, minkä vuoksi hän luottaakin hyviin puhdistusaineisiin, kasvoöljyyn ja aurinkorasvaan. Päivämeikiksi riittää ohut kerros meikkivoidetta, sipaisu aurinkopuuteria, poskipunaa sekä hieman kimaltelevaa luomiväriä ja ripsiväriä. Nainen haluaa myös korostaa meikkivoiden alle peittoon jääneitä pisamiaan piirtämällä ne esiin uudelleen kulmakarvakynän avulla.