Claudia Romani kurvikkaana biksuissa – takapuoli ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hän keikistelee tuttuun tapaan somessa. Koronakriisin ensimmäisen aallon jälkeen Claudia on taas aktivoitunut kuvien julkaisemisessa.

Tällä kertaa Miamissa asuva kohukaunotar on poseeraannut neonvihreissä biksuissa, kun hän suuntasi uimarannalle Miamin South Beachilla. The Ritz-Carlton -luksushotellin yksityisellä uimarannalla Romani esittelee bikinivartaloaan myös takaa päin ikuistettuna, mikä lienee varsinkin hänen miesseuraajiensa mieleen.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.