Jack Osbourne paljasti – kaksivuotias tytär sairastui koronaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jack Osbournen äiti Sharon Osbourne paljasti aiemmin julkisuuteen, että Jackin kaksivuotias tytär Minnie on sairastunut koronavirukseen. Nyt Jack Osbourne on kertonut, että koronavirus on tarttunut hänen vanhempaan tyttäreensäkin.

Jack Osbournen perheelle työskentelevä henkilö oli käynyt ulkomailla, mutta ei ollut maininnut siitä Osbournelle mitään. Kun hän oli tullut Jack Osbournen taloon ja laskenut juomapullonsa, kaksivuotias Minnie oli ottanut siitä huikan. Näin pikkuinen sairastui koronavirukseen.

Myöhemmin korona tarttui vielä vanhempaan sisareen. Osbournella on Minnien lisäksi viisivuotias tytär Andy Rose ja kahdeksanvuotias Pearl Clementine. Mies ei ole kuitenkaan People-sivuston mukaan tarkentanut kumpaanko isosiskoon virus tarttui.

Jack Osbourne itse käy vaimonsa kanssa testattavana kahden päivän välein, mutta ei ole vielä toistaiseksi saanut tartuntaa. Lasten vointi on ollut onneksi hyvä. Minniellä oli kolmen päivän ajan kuumetta ja nuhainen nenä, mutta oireet loppuivat siihen.