Kylie Minoguen uusi hitti syntyi osin suomalaisvoimin: ”Kylie on harvinaisen aito ja lämmin ihminen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Kylie Minogue julkaisee uuden Disco-nimisen albuminsa 6. marraskuuta. Albumin toisena singlenä on juuri julkaistu Magic, jonka on tuottanut ja miksannut maineikas skandinaavinen tuottajaduo PhD, eli Peter Wallevik ja Daniel Davidsen. Kappaleen ovat Kylien kanssa säveltäneet ja sanoittaneet suomalainen Teemu Brunila sekä Peter Wallevik, Daniel Davidsen ja Michelle Buzz.

Aiemmin esimerkiksi David Guettan, Jason Derulon, Robin Schultzin, JVG:n ja Jenni Vartiaisen kanssa yhteistyötä tehnyt Teemu Brunila kertoo, että kappale syntyi Nordic Music Partnersin studiolla Los Angelesissa.

– Kylie on harvinaisen aito ja lämmin ihminen. Jalat maassa, kova tekemään töitä ja valtavan fokusoitunut. Ei ihme että on onnistunut tekemään niin upean ja pitkän uran, kertoo Teemu Brunila.

Kappaleen musiikkivideon on ohjannut Sophie Muller, joka on ollut suunnittelemassa myös tulevan albumin visuaalista konseptia yhdessä Kylie Minoguen ja Kate Morossin kanssa. Video on kuvattu lontoolaisella Fabrik-yökerholla.

Yli 80 miljoonaa albumia urallaan myyneen Minoguen edellinen albumi Golden julkaistiin vuonna 2018. Levy sijoittui listakärkeen sekä Englannissa että Australiassa. Kaiken kaikkiaan australialaisen popkuningattaren singlet ovat viettäneet yli 300 viikkoa Englannin Top 40 -singlelistalla. Myyntimenestyksen lisäksi Kylie on palkittu lukuisilla palkinnoilla, mm. kolmella Brit Awardsilla, kahdella MTV Music Awardsilla sekä Grammyllä.