Video: Nainen raivostui koronatoimista kaupassa – paiskoi viinipulloja lattialle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseen tähtäävät toimenpiteet eivät ole olleet kaikkien mieleen. Toisinaan julkisilla paikoilla on nähty melkoisia romahduksia ja jopa suoranaista väkivaltaa koronarajoituksiin kriittisesti suhtautuvien taholta.

Viraalina levinneellä videolla todistetaan rajua tilannetta Iso-Britannian Surreyssä sijaitsevassa lähikaupassa. Siinä asiakasta on kehotettu noudattamaan yksisuuntaista kaupassa liikkumista, jonka tavoitteena oli saada asiakkaat pitämään turvavälit toisiinsa. Nainen raivostuu huomautuksesta, alkaen paiskomaan hyllyillä olevia viinipulloja lattialle.

Välikohtaus tapahtui viime toukokuussa, mutta video on vasta nyt levinnyt viraalina sosiaalisessa mediassa. Vähemmän mairittelevan Supermarket-Karen -lempinimen saaneen naisen kerrotaan TMZ-sivuston mukaan saaneen tapauksen myötä porttikiellon kauppaan.