Punaisia päin skeitannut mokasi – löi auton tuulilasin rikki

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenteessä niin autoilijoiden kuin jalankulkijoidenkin tulee olla aina varovaisia ja hyvin tietoisia muista liikkujista, koska kaikki eivät aina noudata liikennesääntöjä. Nyt eräs vaaratilanne tallentui kameralle, joka oli asennettu auton kojelaudalle.

Kuski oli ajanut rauhallisesti Santo Domingossa risteyksen yli autollaan kun hänelle paloi vihreät valot. Onneksi hän huomasi kuitenkin juuri ajoissa rullalaudalla liikkuvan nuoren miehen, joka ilmeisesti epähuomiossa ylitti tien silloin kun hänellä oli punaiset valot.

Rullalautailija säikähti kohti ajanutta autoa niin paljon, että hän otti rullalautansa käsiinsä ja löi sillä auton tuulilasin säröille. Tilanne vaikutti siltä, että rullalautailija ei vielä tässä kohtaa ymmärtänyt, että vaarallinen tilanne oli hänen itsensä aiheuttama.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.