Räävitön supersankarisarja The Boys yllätyssuosiksi – saa nyt spinoff-sarjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazon Primen mustalla huumorilla sävytetty supersankarisarja The Boys on noussut kahden tuotantokautensa aikana maailmanlaajuiseksi yllätyssuosikiksi. Nyt Erik Kripken luomalle ja muun muassa Seth Rogenin tuottamalle sarjalle suunnitellaan spinoffia.

Tuleva spinoff-sarja sijoittuu yliopistoon, jossa Vought-yhtiö kouluttaa nuoria supersankareita kyseenalaisin menetelmin. Tuottaja Crag Rosenbergi kuvailee K-16 -sarjaa college-sarjojen ja Nälkäpelin välimuodoksi.

Karl Urbanin, Jack Quaidin ja Erin Moriartyn tähdittämä The Boys sijoittuu maailmaan, jossa supesankarit ovat kiillotetun julkisuuskuvansa alla korruptoituneita, itsekeskeisiä, väkivaltaisia ja toisinaan täysin sosiopaattisia. Amazon Prime -suoratoistopalvelussa nähtävän sarjan katsojaluvut ovat Deadline-sivuston mukaan lähes tuplaantuneet parhaillaan käynnissä olevalla toisella tuotantokaudella.