Rebel Wilson esitteli uuden poikaystävänsä – löysi melkoisen komistuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on nimennyt tämän vuoden terveyden vuodeksi. Tähti on keskittynyt terveellisiin elämäntapoihin ja hyvinvointiin aivan uudella tavalla ja onnistunut pudottamaan sen ansiosta 18 kiloa painostaan. Nyt nainen on löytänyt rinnalleen myös uuden rakkauden.

Rebel Wilson teki suhteestaan Instagram-virallista esitellessään uuden poikaystävänsä torstaina sosiaalisessa mediassa. 40-vuotias Rebel Wilson on löytänyt rinnalleen 29-vuotiaan Jacob Buschin, johon nainen tutustui ensimmäisen kerran yhteisten ystävien kautta jo viime vuonna.

Naistähden ystävät ovat People-sivuston mukaan kertoneet, että Jacob Busch on oikea herrasmies Rebel Wilsonille ja todella hyväkäytöksinen romantikko, joka kohtelee naista erinomaisen hyvin. Myös Busch elää terveellisesti ja on aktiivinen liikkuja, minkä vuoksi pariskunta onnistuukin motivoimaan toinen toistaan arjessa.

View this post on Instagram

Let’s go weekend! 😗

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

View this post on Instagram

Quick Helen, get to the chopper! #TeamMonaco

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on