Hai hyökkäsi miehen kimppuun – raskaana oleva vaimo pelasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Andrew Eddy oli vaimonsa Margotin ja naisen perheen kanssa sukellusretkellä Floridassa. Kun mies oli hypännyt veteen, hai oli heti hyökännyt hänen kimppuunsa. Vaimo oli nähnyt miten vesi muuttui punaiseksi verestä ja hypännyt epäröimättä rakkaansa perään.

Hai oli hyökännyt heti 30-vuotiaan Andrewn kimppuun kun mies oli laskeutunut veteen. Raskaana oleva 29-vuotias Margot oli heti hypännyt pulassa olleen miehensä perään ja onnistunut nostamaan Andrewn takaisin veneeseen. Hai oli puraissut miestä olkapäästä ja hänet oli helikopterilla kiidätetty sairaalahoitoon.

Miehen saamat vammat olivat vakavat, mutta hänen tämänhetkistä tilaansa ei ole kuitenkaan kommentoitu vielä sen tarkemmin. People-sivuston mukaan kyseessä oli ollut noin kolmemetrinen härkähai, joka oli onnistunut iskemään hampaansa miehen hartiaseutuun.