Kamelinvarvaskaunotar paljasti tatuointinsa – katse nauliintuu aivan muualle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonihottis Mary Magdalene on nainen, joka omistaa virallisesti maailman pulleimmat huulet – nimittäin häpyhuulet. Kauneusleikkauksiin ja silikonitäytteisiin hurahtanut meksikolaiskanadalainen aikuisviihdetähti on myös aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä.

Nyt nainen esittelee seuraajilleen uutta jalassaan olevaa tatuointiaan. Hän on päättänyt toteuttaa esittelyvideon riemunkirjavissa sateenkaaren värisissä bikineissä. Samalla, kun Mary Magdalene nostaa raajansa kameralle, paljastuu hänen muhkea ja kuuluisa genitaalialue biksujen peittämänä.

Mary Magdalene on ottanut kulmien kohotuksen, huulitäytteet, poskitäytteet, rasvansiirtoa huuliin ja poskiin, kolme nenäleikkausta, kahdet kuoret hampaisiin, lukuisia rasvaimuja, kolme rintojensuurennusleikkausta, kolme brasilialaista pepunkohotusta ja takapuoli-implantit. Kaikista kunnia-arvoisin meriitti lienee kuitenkin se, että hänellä on omien sanojensa mukaan maailman pullein vagina.