Kelly Clarksonin palasi televisioon – avautui heti avioerostaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin hänen Since U Been Gone -megahitistään. Nainen on ollut pitkään naimisissa oman managerinsa Brandon Blackstockin kanssa, mutta monien yllätykseksi hän ilmoitti kesällä hakeneensa miehestään avioeroa.

Kelly Clarksonin oma keskusteluohjelma on ollut puolen vuoden ajan tauolla. Nyt uuden tuotantokauden käynnistyttyä Clarkson halusi heti ensimmäisenä avata katsojilleen omia kuulumisiaan ja kommentoida myös erouutista, koska se luultavasti kiinnosti suurinta osaa yleisöstä. Nainen kertoi voivansa hyvin, mutta keskittyvänsä nyt täysin lastensa hyvinvointiin.

– Ero ei kosketa vain minun ja aviomieheni sydämiä vaan myös neljää pikkuista sydäntä, joita haluan suojella, Clarkson kertoi monologissaan ohjelman alussa.

Kelly Clarkson on itsekin perheestä, jossa vanhemmat ovat eronneet. Hän tietää miten vaikeaa se on lapsille, minkä vuoksi hän ei haluakaan jakaa isoja yksityiskohtia julkisuudessa suojellakseen heitä. Clarkson oli naimisissa Brandon Blackstockin kanssa seitsemän vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta, kuusivuotias tytär River ja neljävuotias poika Remington. Clarkson toimi myös äitipuolena miehensä vanhemmille lapsille, Savannahille ja Sethille.