Michelle Keegan suunnittelee vaatteita – poseerasi itse upeissa mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittikaunotar Michelle Keegan tuli aikoinaan tunnetuksi Coronation Street ja Ordinary Lies -sarjoista, joiden lisäksi hän on työskennellyt myös mallina. Tällä hetkellä kaunotar suunnittelee myös omaa Very-merkkistä vaatemallistoa, jonka mallina tähti luonnollisesti itse toimii.

Michelle Keegan on hurmannut faninsa uudella syysmallistollaan, jonka mainoskuvia tähti on jakanut omalla Instagram-kanavallaan. 33-vuotiaan uutta mallistoa on kuvailtu tyylikkäimmäksi kokoelmaksi, jonka tähti on Very-merkin alla tuonut myyntiin.

Näyttävissä kuvissa Michelle Keegan poseeraa korkeissa nilkkureissa, tummissa sukkahousuissa ja mustassa mekossa, jonka helmassa on seksikäs halkio. Toisessa kuvassa Keegan istuu musta poolokauluksinen paita ja nahkatakki yllään. Kolmas kuva esittelee valkoista villapaitaa. Tähden minimalistinen stailaus on myös miellyttänyt monien silmää.

View this post on Instagram

Staple for Autumn ✔️

A post shared by michkeegan (@michkeegan) on

View this post on Instagram

Simplicity is key 🤍

A post shared by michkeegan (@michkeegan) on