Gwyneth Paltrow julkaisi nakukuvansa somessa: ”Syntymäasussani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja hyvinvointialan yrittäjä Gwyneth Paltrow meni kaksi vuotta sitten naimisiin Brad Falchukin kanssa. Sitä ennen tähti oli 13 vuotta naimisissa Coldplay-yhtyeen laulajana ja keulahahmona tunnetun Chris Martinin kanssa. Hänellä on Martinin kanssa myös kaksi yhteistä lasta, 16-vuotias tytär Apple ja 14-vuotias poika Moses.

Nyt Gwyneth Paltrow on viettänyt syntymäpäiväänsä poikkeuksellisella tavalla, sillä hän julkaisi oman nakukuvansa sosiaalisessa mediassa. Kuvatekstissä Paltrow kiittää saamistaan synttärionnitteluista ja kertoo poseeraavansa synttäreidensä kunniaksi syntymäasussaan.

Gwyneth Paltrow ja Chris Martin näyttivät alunperin eronneen hyvissä väleissä ystävinä, sillä heidän avioeronsa näyttäytyi sopuisana ja yhteishuoltajuus luonnollisena asiana. Sittemmin Paltrow kuitenkin paljasti, että yhteishuoltajuus ei ole aina ollut niin helppoa Chris Martinin kanssa kuin miltä se on saattanut sivullisten silmiin näyttää. Paltrow kertoi Drew Barrymoren haastateltavana, että haastavaa yhteishuoltajuudesta tekee se, että entisen kumppanin kanssa tulee viettää säännöllisesti aikaa.