Kylie Jennerin biksukuville heti miljoonia tykkäyksiä – kehotti samalla fanejaan äänestämään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner on jälleen osoittanut somepresenssinsä voiman. Realitytähtenä, mallina ja Kylie Cosmetics -yhtiön kosmetiikkaguruna tunnettu tähti on kerännyt Instagram-kuvillaan lyhyen ajan sisällä miljoonia tykkäyksiä.

Kylie Jenner jakoi sosiaalisessa mediassa sarjan tuoreita kuvia, joissa hän poseeraa paljastavissa merkeissä. 23-vuotiaan tähden päällä nähdään Dior-luksusmerkin kirkkaanväriset bikinit.

Kuten arvata saattaa, keräsivät Jennerin jakamat kuvat nopealla tahdilla miljoonia tykkäyksiä. Kardashianit-tähti päättikin käyttää bikinikuvien saamaa huomiota hyödyksi puhuakseen faneilleen myös vakavammista aiheista. Hän muistutti kuvatekstissä yhdysvaltalaisia fanejaan rekisteröitymään äänestäjiksi tulevissa presidentinvaaleissa, ja jakoi linkin sivustolle jossa he voivat tehdä niin.

View this post on Instagram

7th day of fall 👙

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

morning ✨✨🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on