Kylie Jennerin biksukuva toimi upeasti – kävijäryntäys äänestyssivustolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen supertähti Kylie Jenner päätti hiljattain käyttää ulkoisia avujaan hyödyksi tavanomaista vakavammissa tarkoitusperissä. Hän jakoi Instagramissa näyttäviä biksukuvia ja kehotti kuvatekstissä fanejaan rekisteröitymänä äänestäjiksi Vote-org-sivustolla Yhdysvaltojen tulevissa presidentinvaaleissa.

Kampanja vaikuttaa toimineen. Vote.org-sivustolla nähtiin kuvien jakamisen jälkeen suuri piikki Instagramista sinne saapuneiden kävijämäärässä. Maanantain aikana sivustolle päätyi Instagramin kautta 1 500 prosenttia enemmän ihmisiä kuin vielä sunnuntaina.

Yhteensä Vote.org-sivustolla vieraili 80 prosenttia edellispäivää suurempi määrä kävijöitä. TMZ-sivuston mukaan jopa 48 000 kävijää on saattanut vierailla palvelussa Kylie Jennerin kuvien ansiosta. Tähti ei ole ainakaan toistaiseksi kertonut julkisuudessa, ketä hän itse suunnittelee äänestävänsä marraskuun presidentinvaaleissa.