Resident Evil -televisiosarja Netflixiin ensi vuonna – tässä esimakua teaser-trailerissa

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Resident Evil -pelisarjan faneja tullaan lähivuosina hemmottelemaan Netflixissä. Tulossa on peräti kaksi pelien maailmaan sijoittuvaa sarjaa, joista toinen on näytelty ja toinen animoitu.

Sarjoista ensimmäinen, Resident Evil: Infinite Darkness, saapuu suoratoistopalveluun vuonna 2021. Pelisarjan luonut Capcom kuvailee sitä tietokonegrafiikalla luoduksi kauhu- ja toimintasarjaksi. Pelisarjasta tuttuja hahmoja, Leon Kennedyä ja Claire Redfieldiä seuraavasta sarjasta saadaan esimakua Netlixin julkaiseman tuoreen teaser-trailerin muodossa.

Netflixille työstetään parhaillaan myös Supernatural-käsikirjoittaja Andrew Dabbin luomaa näyteltyä Resident Evil -sarjaa, jossa seurataan kahden nuoren naisen selviytymiskamppailua Raccoon Cityssä ennen ja jälkeen zombiepidemian. Resident Evilin maailmaan sukelletaan ensi vuonna jälleen myös uudessa Resident Evil Village -pelissä, jonka on määrä ilmestyä Playstation 5, Xbox Series X ja PC-koneille.