Stranger Things -tähti paljasti unelmaroolinsa – haluaa näytellä Amy Winehousea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

16-vuotias Millie Bobby Brown nousi kertaheitolla kuuluisuuteen Netflixin Stranger Things -sarjan ansiosta. Nyt nuori brittitähti on paljastanut, mikä olisi hänen unelmaroolinsa.

Millie Bobby Brownilta kysyttiin Netflix Latinoámerican haatattelussa, mitä historiallista hahmoa hän haluaisi näytellä. Näyttelijän vastaus oli edesmennyt laulaja Amy Winehouse. Millie kuvaili muusikkoa paitsi R&B-ikoniksi, myös tähdeksi, jonka musiikki ja tarina ovat tehneet häneen suuren vaikutuksen.

Amy Winehousesta kertova elokuva on ollut suunnitteilla jo joidenkin vuosien ajan, mutta toistaiseksi tähden rooliin ei ole kiinnitetty ketään. Millie Bonny Brown nähtiin viimeksi Netflixin tuoreessa Enola Holmes -elokuvassa, jossa hän näyttelee Sherlock Holmesin pikkusiskoa.