Erikoinen näky videolle: Kuusi katukoiraa matkusti auton päällä pummilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aasian turistirysissä on totuttu näkemään sekavia tilanteita liikenteessä, kun teillä kulkee samanaikaisesti runsaasti jalankulkijoita, lemmikkieläimiä, tuktuk-takseja ja kuorma-autoja. Tällä kerralla videolla nähdään kuitenkin katukoirat, jotka ovat päättäneet matkustaa pummilla.

Huvittavalla videolla nähdään erikoinen tilanne, jossa auto lähestyy kuvaajaa kuusi koiraa kyydissään. Koirat eivät suinkaan ole auton sisällä vaan ne matkustavat auton päällä. Katukoirat ovat ilmeisesti hypänneet auton päälle sen oltua pysähdyksissä.

YouTube-videolla nähdään miten neljä koiraa tasapainottelevat auton konepellillä ja kaksi koiraa seisovat auton katolla. Yksi koira kävelee auton edellä ikään kuin neuvoen kuskille sopivaa reittiä heidän haluamaansa paikkaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.