Kohuohjaaja teki mainoksen Guccille – mukana Iggy Pop ja ASAP Rocky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harmony Korine tunnetaan muun muassa 1990-luvun Kids-kohuelokuvan käsikirjoittajana ja Spring Breakersin ohjaajana. Nyt hän on ohjannut tuoreen mainosvideon luksusbrändi Guccille.

Guccin mainoskampanjassa nähdään joukko nimekkäitä ja tyyli-ikoneinakin tunnettuja muusikoita. Siinä esiintyvät rocklegenda Iggy Pop ja hiphop-tähdet ASAP Rocky sekä Tyler, the Creator. Mukana on myös Iggy Popin lemmikkipapukaija Biggy Pop.

Harmony Korinen ohjaamalla videolla kahta eri sukupolvea edustava mutta yhtä lailla eksentrisestä tyylistään tunnettu kolmikko esittelee niin Guccin tuoreita räätälöityjä pukuja, kuin jalkineita, koruja ja muita lisävarusteitakin. Guccin luova johtaja Alessandro Michele kuvailee tiedotteessa kolmen päällisin puolin erilaisen mutta silti erittäin samankaltaisen miehen esiintymistä yhdessä kauniiksi näyksi.