Pikkutytön ja pitbullin ystävyys ihastuttaa – erottamaton kaksikko on aina yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitbullia pidetään yleisesti edelleen melko vaarallisena rotuna, joka ei sovi lasten lähelle. Koirilla tehtyjen luonnetestien perusteella on kuitenkin huomattu, että pitbullit olivat suvaitsevimpia ja lempeimpiä koiria heti labradorinnoutajien jälkeen.

Nyt videolla nähdään suloinen parivaljakko kun perheenäiti on kuvannut kamerallaan suloisia koiran ja tyttären yhteisiä hetkiä. Rinnah-tytär ei aluksi halunnut edes koskea Pattycake-nimen saaneeseen koiraan, mutta lemmikki ja lapsi ystävystyivät kuitenkin hyvin nopeasti. Rinnahin mielestä hauskinta on etenkin ihmetellä koiran nännejä ja laskea niitä kun koira makaa selällään maassa.

Pattycake vaikuttaa hyvin rauhalliselta tapaukselta, joka osaa käyttäytyä hyvin varovaisesti lapsen lähettyvillä. Kaksikko pitää etenkin yhdessä makoilemisesta ja rentoutumisesta erityisen paljon. Rinnah nauttii koiralle lukemisesta ja Pattycake kuunteleekin hyvin mielellään tytön lähellä satuja.