Dua Lipa muistelee tamagotchiaan – haluaisi uuden virtuaalilemmikin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä julkaisi juuri Physical-nimisen singlen, joka oli ensimmäinen julkaisu naisen tulevalta Future Nostalgia -nimiseltä albumiltaan.

Dua Lipa on Future Nostalgia -albumiaan tehdessä inspiroitunut omista suosikkiyhtyeistään ja musiikista, joka on häntä koskettanut eniten lapsena ja teini-ikäisenä. Nyt nainen paljasti MTV News -kanavan haastattelussa viisi asiaa, jotka saavat hänet nostalgiseksi.

1995 vuonna syntynyt laulaja muistelee lämmöllä etenkin Justin Timberlaken musiikkia, Tehotytöt-lastenohjelmaa ja tennareita, joiden pohjissa on vilkkuivat valonauhat. Nainen kertoo myös huolehtineensa lapsena Tamagotchi-virtuaalilemmikistä, jonka hän onnistui pitämään kauemmin hengissä kuin huonekasvit nykyään. Laulaja kertoi rakastaneensa myös suuria sormustikkareita.