Pasha Pozdnyakovan etumus nousi kuin tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 998.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti.

Tällä kertaa somesuosiosta nauttiva kurvikas neitokainen on poseerannut Helsingissä melko niukassa mustassa asussa, joka korosti väkisinkin erityisesti hänen ylävartalonsa muotoja. Asunnossa ikuistettu kuva ei kerro viettikö kurvitar mahdollisesti iltaa myös ravintoloissa tässä samassa asussa, mutta ainakin hänen someseuraajansa pääsivät asuvalintaa nyt ihastelemaan.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.