102-vuotiaan naisen äänestyskuvasta viraali – täysissä suojavarusteissa postilaatikolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa valmistaudutaan parhaillaan koronakriisin keskellä käytäviin presidentinvaaleihin. Huolta on herättänyt se, kuinka maan kansalaiset voivat äänestää altistumatta virukselle.

Viraalina levinneessä tuoreessa kuvassa nähdään, kuinka 102-vuotias entinen opettaja on suojannut itsensä äänestäessä. Vaikka Bea Lumpkin äänestää postin välityksellä äänestyspaikalle menemisen sijaan, on hän ottanut koronavirukselta suojautumisen tosissaan.

Riskiryhmään kuuluva Lumpkin nähdään kuvassa laittamassa äänestyskirjekuorta postilaatikkoon täysissä, lähes koko vartalon suojaavissa varusteissa. Kuvan jakoi Twitterissä paikallinen Chicagon opettajien liitto. Liiton mukaan kuka tahansa voi äänestää, jos 102-vuotias Lumpkin voi.