Bella Hadidin paljastavissa alusvaatteissa – tyyli vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on toiminut muutaman vuoden kestäneen malliuransa aikana jo kaikkien suurten muotitalojen mallina. Nyt Bella Hadid osallistui myös Rihannan järjestämään Savege x Fenty Show vol 2 -muotinäytöksessä.

Muotinäytöksessä esiteltiin uusia alusvaatteita ja tapahtuman pystyi katsomaan vain Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa. Bella Hadid loisti lavalla hyvin seksikkäässä mustassa alusvaatesetissään, jossa oli pitsisiä koristeluita, sukkanauhat, mustat lateksiset sukat sekä mustat lateksihansikkaat.

Bella Hadid on hyvin työllistetty alusvaatemallina ja naisen esiintyminen todistikin jälleen kerran sen miksi näin on. Muotinäytöksessä nähtiin Hadidin lisäksi myös joukko muitakin hyvin nimekkäitä tähtiä. Mukana oli muun muassa Cara Delevingne, DJ Soo Joo, Lizzo, Travis Scott, Rosalia, Irina Shayk ja myös Rihanna itse.

View this post on Instagram

Watch me on ya video foneeee📲

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on