Kristin Cavallari paljasti syyn realityohjelmansa lopettamiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat hetki sitten erostaan. Eron jälkeen Kristin Cavallari kertoi myös lopettavansa oman televisiosarjansa kuvaamisen, mikä yllätti naisen fanit toden teolla.

Kristin Cavallari on nyt paljastanut, että päätös Very Cavallari -ohjelman lopettamisesta tapahtui melko helposti. Kun aviopari tiesi eroavansa, nainen halusi lopettaa ohjelman kuvaamisen. Hän kertoi Entertainment Tonight -kanavan haastattelussa, että hän ei halunnut jakaa avioeroaan muiden kanssa. Naisen mielestä avioero on asia, jonka tuli pysyä heidän perheensä sisällä.

Nainen kertoi myös minkä vuoksi hän alun perin edes suostui realityohjelmaan missä seurattiin hänen perhe-elämäänsä. ”Tein sen pelkästään saadakseni näkyvyyttä Uncommon James -yritykselleni. Se on totuus”, 33-vuotias Kristin Cavallari kertoi rehellisesti.