Daniel Craigin neuvo seuraavalle James Bond -näyttelijälle: ”Älä v**tu mokaa sitä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Daniel Craig tullaan näkemään viimeistä kertaa James Bondin roolissa tulevassa No Time to Die -elokuvassa. Toistaiseksi tähden seuraajaa ei ole tiedossa, vaikka huhuja seuraavasta 007-näyttelijästä on kuultu pilvin pimein.

Daniel Craig vieraili taannoin Jimmy Fallonin The Tonight Show -ohjelmassa. Kysyttäessä, minkä neuvon tähti antaisi seuraavalle Bond-näyttelijälle, oli hänen vastauksensa varsin ytimekäs.

– Älä v*ttu mokaa sitä, Craig totesi.

– Kyseessä on kaunis ja mahtava asia. Jätä se parempaan kuntoon kuin löysit sen, näyttelijä lisäsi.

Daniel Craig myös paljasti suosikkinsa Bond-tunnareista olevan Adelen Skyfall, Tina Turnerin Goldeneye ja Carly Simonin Nobody Does it Better elokuvasta 007, rakastettuni. Cary Fukunagan ohjaama No Time to Die saa näillä näkymin Suomen ensi-iltansa 2. huhtikuuta 2021.