Donald Trump lähti sairaalasta suurieleisesti: ”Älkää pelätkö koronavirusta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koronavirusta sairastava Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on lähtenyt sairaalasta. Hän teki näyttävän paluun kameroiden eteen varhain tiistaina Suomen aikaan. Hän poisti hengityssuojaimen ja poseerasi sen jälkeen useita minuutteja ihmisille.

– Aion lähteä Walter Reedin sairaalasta tänään illalla kello 18:30. Voin todella hyvin! Älkää pelätkö koronavirusta. Älkää antako sen määrätä elämäänne. Olemme valmistaneet Trump Administrationin alaisuudessa joitakin todella hyviä lääkkeitä ja tietotaitoa. Voin paremmin kuin 20 vuotta sitten!, Trump twiittasi.

Donald Trump siirtyi Valkoiseen taloon, jossa häntä odottaa oma lääkäritiimi. Donald Trump on saanut remdesivir-viruslääkettä ja vakavissa koronavirusinfektioissa käytettävää deksametasooni-kortikosteroidia. Vastaavaa hoitoa ei tarjoilla rivikansalaisille heppoisin perustein.