Joe Exoticin pinkki paljettipaita kaupan – lähtöhinta 650 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Tiger King -dokumenttisarjan Joe Exotic herätti huomiota muiden asioiden ohella omintakaisen tyylinsä ansiosta. Eksoottisten lemmikkien harrastaja nähtiin monissa kohtauksissa pinkissä pinkissä paljettipaidassa.

Nyt yksi Joe Exoticin vaatehuoneen helmistä on asetettu myyntiin eBay-verkkohuutokauppaan. Vaaleanpunaisen sequin top -tyylisen vaatekappaleen lähtöhinta on sivustolla 650 dollaria, eli hieman alle 600 euroa.

Paitaa kaupitteleva Vincent Baran kertoo TMZ-sivustolle löytäneensä sen pari viikkoa sitten selattuaan Exoticin entisen eläintarhan, Greater Wynnewood Exotic Animal Parkin Facebook-sivua. Sivulle oli asetettu myyntiin parhaillaan vankilassa istuvalle Tiger King -tähdelle kuuluneita vaatteita. Bara itse maksoi paidasta 100 dollaria, joten ostohinta saattaa tulla hänelle takaisin moninkertaisena.

 

eBay