Sandra Kubicka biksuissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Viime vuosina sellaiseksi on vahvasti pyrkinyt myös kuvankaunis puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar. Ja vieläpä perheenäiti, joka lienee vähintään yksi planeetan kuumimmista.

View this post on Instagram

Tesknie. 🥺☀️

A post shared by SANDRA KUBICKA 🇺🇸🇵🇱 (@sandrakubicka) on

Nyt Sandra Kubicka nähdään esittelemässä biksuissa rannalla yhdessä tyttärensä kanssa. Kuvan perusteella ei jää epäselväksi, etteikö Sandra ole edelleen huippunäyttävässä kunnossa ja lähentelee jopa fitness-kaunottaria.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.