Sofia Vergara piehtaroi yläosattomissa hiekalla – julkaisi rohkean kuvasarjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -tähti Sofia Vergaran ja hänen aviomiehensä, True Blood -sarjasta tunnetun näyttelijä Joe Manganiellon kotona on yrittänyt käydä kutsumaton vieras. Hänet oli pysäytetty vartijoiden toimesta. Mies oli kertonut vartijoille etsivänsä Vergaran kotia ja väitti olevan hänen poikansa Manolon ystävä.

Välikohtaukesta toipunut Sofia on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa vuosien takaisin arkistokuvansa, jossa hänet nähdään piehtaroimassa hiekalla yläosattomissa. Kuvatekstin perusteella otos on ikuistettu 1990-luvulla ennen Vergaran kansainvälistä läpimurtoa.

Edellä mainittu stalkkeri ei TMZ-sivuston mukaan suostunut poistumaan, joten hänet pidätettiin luvattomasta liikuskelusta alueella syytettynä. 28-vuotias Manolo on Sofia Vergaran ja hänen ex-aviomiehensä Joe Gonzalezin yhteinen lapsi. Vergaralla ja Joe Manganiellolla ei sen sijaan ole yhteisiä lapsia.