Eri kokoiset naiset testasivat – yksi pikkuhousumalli sopii kaikille?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet asusteet, venyvät pipot ja hanskat myydään aikuisille vain yhdessä koossa sillä ajatuksella, että venyvän materiaalinsa vuoksi sama koko sopii kaikille ihmisille. Nyt Bare Necessities -niminen alusvaatteita valmistava yritys lupaa, että heidän pikkuhousunsa sopivat yhdessä ja samassa koossa kaikille erikokoisille naisille.

Nyt YouTube-videolla kaverukset päättivät laittaa tämän tuotelupauksen testiin. Naiset tilasivat 20 dollaria maksavat alushousut ja testasivat niitä ylleen. Kuusi erimallista ja -kokoista naista kokeilivat tuotetta ja antoivat siitä omat mielipiteensä.

Kävi ilmi, että alushousut todella sopivat jokaiselle naiselle. Osa testiin osallistuneista oli hyvin yllättyneitä siitä, että alushousut olivat kaiken lisäksi hyvin mukavat heidän päällään. Heidän mielestään yritys oli onnistunut lunastamaan tuotelupauksensa erinomaisesti.