Natalia Borgesin vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin ja sitä kautta kansainväliseen tunnettuuteen.

View this post on Instagram

New digis 🤗♥️

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges) on

Viime aikoina ystäviensä kanssa juhlimiskuvia sosiaalisessa mediassa julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa upeita poseerauksia, joissa hänet nähdään lekottelemassa biksuissa riippukeinussa ja toisessa kuvassa esittelemässä vaaleansinisiä alusvaatteita.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

View this post on Instagram

Forever mood… 🕊💚🐆

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges) on