Perheenäiti haluaa elää nuhteessa ja kurissa – saa rangaistuksia jos ei tottele miestään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Viisitoista vuotta yhdessä olleet Brandi ja Lazarus Robinson näyttävät ulospäin tavalliselta perheeltä. Talon seinien sisällä kuitenkin tapahtuu erikoisia toimia, jossa perheenäiti saattaa saada rangaistuksia mieheltään.

Lazarus on perheen johtaja, joka on ottanut ohjat käteensä kymmenen vuotta sitten. Brandi rakastaa miehensä ohjeiden noudattamista, muuten tiedossa saattaa olla läimintää pakaroille. Piiskaus on pariskunnan yhteisesti sopima kuritusmuoto. Muita kuristusmuotoja ovat nurkassa seisominen, lauseiden kirjoittaminen tai jälki-istunto.

Rangaistuksen muoto riippuu siitä, mitä sääntöä Brandi on rikkonut. Hän kehuu miestään rakastavaksi ja helläksi, mutta alistussuhde on osa heidän liittonsa toimivuutta. Brandi oli myös itse se osapuoli, joka halusi parisuhteen dynamiikan muuttuvan. Hän ei nauti rangaistuksista, mutta uskoo liiton toimivan niiden avulla paremmin.