Asiakas järkyttyi – pizzakuski hieroi jäätelöpurkkia jalkoväliinsä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan näkyä, jollaista kukaan noutoruokaa kotiinsa tilaava ei haluaisi nähdä. Siinä pizzakuski hieroo asiakkaan tilausta haaroväliinsä.

Iso-Britannian Buckinghamshiressä asuva Jonathan Terry oli tilannut pizzaa ja Ben and Jerry’s -jäätelöä Domino’s-ravintolasta. Terry oli juuri ottamassa jäätelöpurkkia pakastimesta, kun hän sai puhelun tyttöystävältään. Tyttöystävä suositteli olemaan syömättä jäätelöä ja kehotti miestä katsomaan Ring-ovikellokameran kuvaaman videon.

Videolla ruokakuriiri hieroo jäätelöpurkkia haaroväliinsä odottaessaan asiakkaan ovella. Domino’s oli tapauksen paljastumisen myötä tarjonnut Terrylle ilmaiskuponkeja ravintolaan, mutta hän oli kieltäytynyt niistä. Domino’sin edustaja kertoo Fox News -uutissivustolle tutkivansa parhaillaan tapausta.