Tyra Banks paljasti: Coyote Ugly -elokuvalle suunnitellaan jatko-osaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 2000 ensi-iltansa saanut Coyote Ugly -elokuva tuotti 113 miljoonaa dollaria ja oli aikansa superhitti, joka niitti menestystä vielä vuosienkin ajan. Elokuvassa seurataan nuoren naisen matkaa huipulle newyorkilaisbaarin kautta. 

Nyt elokuvassa näytellyt malli ja juontaja Tyra Banks on kertonut, että suositusta elokuvasta suunnitellaan jatko-osaa. Tyra Banks on Us Weekly -sivuston mukaan kertonut Kelly Clarksonin keskusteluohjelmassa, että elokuvasta halutaan tehdä joko jatko-osa tai kokonainen televisiosarja.

Tyra Banks uskoo, että häneltä löytyisi yhä elokuvan vaatimat tanssitaidot. Tällä kerralla 46-vuotias nainen haluaisi kuitenkin palkata itselleen koreografin jo ennakkoon nähdäkseen onko hänestä vielä tanssijan rooliin.