Jymy-yllätys: Rambo mukana Mortal Kombat 11 -pelissä

Digi Pelit · Tim Isokivi

Mortal Kombat -tappelupeleihin on tarjottu jo vuosien ajan niiden normaalin hahmokatraan lisäksi elokuvista tuttuja lisähahmoja. Nyt Mortal Kombat 11 -peliin on liittymässä Sylvester Stallonen tähdittämän suositun toimintaelokuvasarjan päähenkilö John Rambo.

John Rambo oli mukana Mortal Kombat 11 -pelin tuoreimmassa lisäosassa. Niin lähi- kuin ampumataistelun mestarina tunnettu Vietnam-veteraani liittyy pelin hahmokatraaseen perinteisempiä Mortal Kombat -hahmoja edustavan Mileenan ja Rainin lisäksi.

Mortal Kombat 11 -peliin on lisäosien myötä saatu myös muita tappelupelin teemaan sopivia elokuvapahiksia ja -sankareita. Heitä ovat muun muassa Jokeri, Terminator, Robocop ja Spawn. Viime vuonna ilmestynyt Mortal Kombat on nimensä mukaisesti jo 11. väkivaltaisesta sisällöstään tunnetun kamppailupelisarjan osa.