Pappi pidätettiin – ryhmäseksiä kahden dominan kanssa alttarilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen pappi on joutunut ongelmiin teosta, jotka ei katsota ainakaan katolisen kirkon piirissä hyvällä. Hän oli harrastanut seksiä kahden naisen kanssa Louisianan Pearl Riverissä sijaitsevan kirkon alttarilla.

Ohikulkija oli sattunut näkemään Saints Peter and Paul Roman Catholic Church -kirkon ikkunasta valoa myöhään illalla. Mennessään katsomaan mitä kirkossa tapahtui hän näki pappina työskentelevän 37-vuotiaan Travis Clarkin keskellä seksiaktia kahden korsetteihin ja korkokenkiin pukeutuneen naisen kanssa. Alttarille oli levitetty seksileluja sekä värivaloja, ja aktia kuvattiin jalustalle asetetun kameran avulla.

Vaikka seksiaktia harrastettiin kaikkien osapuolten suostumuksella, pidättivät paikalle hälytetyt poliisit sekä Travis Clarkin että dominana työskentelevät 41-vuotiaan Mindy Dixonin ja 23-vuotiaan Melissa Chengin siveettömästä käytöksestä syytettyinä. Clark on sittemmin erotettu paikallisesta hiippakunnasta. New York Post -lehden mukaan New Yorleansin hiippakunnan arkkipiispa on sittemmin vieraillut kirkossa suorittamassa rituaalin, jonka tarkoituksena kerrotaan olleen palauttaa alttarin pyhyys.