Puun kaato ei mennyt suunnitellusti – murskasi talon ja auton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puuta kaadettaessa täytyy aina varmistaa puun kaltevuus ja tuulen suunta, että puu lähtee varmasti kaatumaan oikeaan suuntaan. Nyt videolla tallentui kuitenkin tilanne, joka todistaa, että toisinaan jopa ammattilaiset ovat väärässä ja saavat aikaan vahinkoa.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa suuri puu kaatuu suoraan pienen talon päälle. Puuta kaataneen miehen työparina ollut alainen oli varoitellut esimiestään virheestä, jonka hän oli tekemässä. Videon kuvaaja oli ollut sitä mieltä, että puu lähtee kaatumaan talon päälle. Esimies oli kuitenkin varma, että puuhun kiinnitetty köysi ohjaa puuta tarpeeksi oikeaan suuntaan pois päin talosta.

Työntekijä oli ottanut kameransa esille ja alkanut kuvaamaan tilannetta, koska hänellä oli paha aavistus siitä, että puu tulisi kaatumaan suoraan talon päälle. Puuhun kiinnitetty köysi katkesi ja puu kaatui suoraan talon päälle murskaten sen katon ja seinät melko perusteellisesti. Myös pihassa ollut auto koki kolhuja. Videon taustalla kuullaan miten talon omistaja kiljuu huomatessaan, että puu lähteen kaatumaan talon päälle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.