Viiden lapsen äiti Katie Price toivoo raskautta – haluaa monta lasta uuden miehen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommi ja realitytähti Katie Price on viiden lapsen äiti. Nainen paljasti kuitenkin tuoreessa haastattelussa, että hänen lapsilukunsa ei ole vielä lähelläkään sitä, että nainen ei tahtoisi lisää lapsia. Etenkin uuden poikaystävänsä kanssa seurusteltuaan tähti on tullut siihen päätökseen, että hän haluaa vielä paljon lapsia.

Katie Price on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän tulee tekemään 31-vuotiaan Carl Woodsin kanssa niin monta lasta kuin hänen vartalonsa vain kestää. 42-vuotiaalla tähdellä on jo ennestään jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa 18-vuotias Harvey-poika. Entisen aviomiehensä Peter Andren kanssa Pricellä on 15-vuotias poika Junior ja 13-vuotias tyttö Princess. Kieran Haylerin kanssa nainen sai Jettin, joka on nyt seitsemän ja Bunnyn, joka on kuusivuotias.

Katie Price rakastaa lasten tekemistä ja saamista. Hän on jo toivonutkin, että hän olisi jälleen raskaana. Tällä hetkellä Price istuu pyörätuolissa jouduttuaan onnettomuuteen lomamatkallaan. Tähti putosi huolimattomasti kiipeilyseinältä ja mursi kummatkin nilkkansa, minkä lisäksi jalkapöydät ja kantapäät vaurioituivat pahasti. Nainen toipuu tällä hetkellä pitkästä leikkauksesta ja liikkuu vielä noin puolen vuoden ajan pyörätuolilla.