Mallikaunotar Olivia Culpo osaa leipoa – erikoistunut näyttäviin syntymäpäiväkakkuihin

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on koko kesän ajan hemmotellut fanejaan mitä näyttävämmillä bikinikuvilla. Tähti pitää hyvää huolta kehostaan päivittäisillä valinnoillaan esimerkiksi ruokavalion suhteen. Nyt 28-vuotias tähti on esitellyt sosiaalisessa mediassa taitojaan leipurina.

Olivia Culpo on kertonut rakastavansa ruoanlaittoa. Nyt hän on aloittanut myös leipomisen. Nainen on alkanut loihtimaan mitä upeampia syntymäpäiväkakkuja hänen läheistensä tärkeisiin juhliin. Culpo on leiponut kakkuja niin ystävien, sukulaisten kuin lastenkin juhliin ja näyttää saaneen aina hymyn vieraiden huulille näyttävillä kakuillaan.

Olivia Culpo on jakanut Instagram-kanavallaan kuvia kakuista, joita hän on leiponut. Culpon erikoisalaa näyttää olevan etenkin upea koristelu, jonka ansiosta kakut näyttävät aivan siltä kuin ne olisi leipomosta noudettu. Olivia Culpo loihti ystävänsä juhliin myös hauskan kakun, jonka sisälle oli piilotettu makeisia, jotka valuivat kakun sisältä ulos kun siitä leikattiin ensimmäinen pala.