Perhe hämmästyi – takapihalle putosi lentokoneen osa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentokoneista ei tyypillisesti pitäisi irrota osia kesken lennon. Erään Yhdysvaltojen Arizonassa asuvan perheen yllätykseksi sellainen ilmestyi kuitenkin eräänä päivänä heidän takapihalleen.

Charlie High kertoo löytäneensä perheensä Phoenixissa sijaitsevan kodin takapihalle esineen, jota hän luuli ensin kyltiksi. Lähempi tarkastelu osoitti sen kuuluneen lentokoneeseen. Esine vaikuttaa olevan koneen vessan käyttöovi.

Charlie ja hänen vaimonsa Jacklyn uskovat oven olevan peräisin yli lentäneestä lentokoneesta, ja kertovat olevansa kiitollisia siitä etteivät heidän laspsensa tai koiransa olleet leikkimässä ulkona sen pudotessa alas. Perheen koti sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Scotssdalen lentokentästä. Pariskunta on UPI-uutissivuston mukaan ottanut löydöksestään yhteyttä Yhdysvaltojen ilmailuhallintoon.