Naisella maailman suurimmat posket – haluaa lisää täytettä kasvoihinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalainen 30-vuotias Anastasia Pokreshchuk on malliesimerkki ihmisisestä, jolla on erikoinen kauneusihanne. Hän on muokannut ulkonäköään rajusti, koska haluaa poikkeuksellisen suuret ja korkeat poskipäät. Hän ei kuitenkaan myönnä olevansa koukussa täyteaineisiin ja niiden käyttämiseen.

– Näytän tältä, koska pidän ulkonäöstäni. Oma mielipiteeni on ainoa mikä merkkaa, enkä tekisi kasvoilleni mitään mistä en pitäisi. Olin ennen ruma ja aloin suurentaa huuliani 26-vuotiaana. Vuosi sitten aloin suurentaa poskiani. Ihmiset saattavat pitää niitä liian suurina, mutta mielestäni ne ovat edelleenkin aivan liian pienet, Anastasia vakuuttelee videohaastattelussa.

Hän näyttää erikoiselta, mutta kaikilla lienee oikeus muokata ulkonäkönsä haluamakseen ja yleisistä normeista poikkeavaksi. Moni on kuitenkin sitä mieltä, että nainen oli kovin kaunis jo ennen radikaaleja täyteaineiden pursottamista. Hän on eri mieltä ja haluaa poskista vieläkin isommat.

Hänen parhain puolensa on kuitenkin aitous siinä mielessä, että hän ei yritä julkaista Instagramiin pelkästään täydellisiä otoksia. Anastasia näyttää profiilissaan kaikkia eri osa-alueita elämästään. Fanit sanovat, että nainen saa tehdä omalle ulkonäölleen mitä haluaa ollaakseen onnellinen.